Wie zijn wij?

BESTE VAKANTIE-ERVARING

Bel, WhatsApp of e-mail. Wij antwoorden altijd!

We zijn op sociale media!

Strandslag Paal 6 in Julianadorp Aan Zee

JOOST

Joost is een echte grandmaster of surf. Met meer dan 20 jaar surfervaring weet hij alles van surfen. Met veel gevoel voor humor leert hij je op een leuke en professionele manier alles wat er te weten valt over riding waves

SURFING
LIFEGUARD
RIDING THE BIKE
NEDERLANDS
ENGELS
DUITS
Marcel

Marcel beschouwt zichzelf als een echte "boardhead". Waarschijnlijk sinds hij kan staan, heeft hij ook op de planken gestaan. Of het nu gaat om skateboard, snowboard of surfboard. Een board onder zijn voeten brengt een glimlach op zijn gezicht en hij wil natuurlijk niets liever dan dat met jullie delen. Met veel enthousiasme en een goed humeur leert hij jou op het surfplank te staan.

SURFING
LIFEGUARD
JOGGELING
NEDERLANDS
ENGELS
DUITS
LUNA

Luna is nu een paar jaar bij ons en sindsdien hebben we nooit meer teruggekeken. Zij is een onwijs vriendelijke meid en met veel enthousiasme zorgt ze ervoor dat je je comfortabel voelt op een surfplank. Ze laat de mannelijke surfer er slecht uitzien wanner zij de golven pakt.

SURFING
LIFEGUARD
Being mad
NEDERLANDS
ENGELS
DUITS
Flip

Flip "The Young Gun" is al sinds het begin bij ons! Begonnen als stagier en nu als instructeur niet meer weg te denken van ons team. Flip zie je nooit zonder glimlach. Pure stoke en 100% enthousiasme.

Surfing
Lifeguarding
BREAKDANCE
NEDERLANDS
ENGELS
DUITS
DAAN

Daan geeft snowboardlessen in de winter en vanaf nu surflessen in de zomer. Bovendien leert hij kinderen ook zwemmen. Daan is een echte levensgenieter.

SURFING
LIFEGUARD
Rapping
NEDERLANDS
ENGELS
DUITS
Michael

Micheal is onze Kitesurf Guru. In 2016 voor het eerst onder een kite gestaan, en sinds die tijd is de stoke volop aanwezig. Rustig varen, golven pakken of hoge jumps maken. Kiten brengt altijd een smile op je gezicht! Met onwijs veel enthousiasme leert hij je alle ins en outs van het kitesurfen. Jong of oud, groot of klein. Iedereen kan leren kitesurfen!

Kitesurfing
LIFEGUARD
Dancing
NEDERLANDS
ENGELS

Wat nog meer?

Wij houden de groepen klein (maximaal 8 personen), zodat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient. We kunnen bijna garanderen dat je door kundige aanwijzingen een fijne surf ervaring zult hebben en op het board staat. Ben je gevorderd, dan gaan we jouw surf level ook hier omhoog brengen.
We spreken Nederlands, Duits en Engels
Je kan contant of met pin betalen.
Niet alleen surfer dudes, we zijn gekwalificeerde surfinstructeurs en hoog opgeleide lifeguards. Je bent dus in veilige handen!