Wij zijn geopend voor boekingen!

Wat bieden wij en voor wie?

 

Voor kinderen tot 12 jaar:

Wij bieden surflessen voor kinderen tot 12 jaar. Dit zijn de lessen die je van ons gewend bent,  wel met 1.5m afstand t.o.v. de instructeur. Nog geen les gehad? Laat je verassen door ons leuke team!

Vanaf 13 tot 18 jaar.

Vanaf de leeftijd 13 tot 18 jaar bieden wij surf coaching. Dit komt neer op een surfles, alleen zal er 1,5 meter afstand gehouden moeten worden en in plaats van meehelpen zullen wij veel tips en aanwijzingen geven in het water!

Alle leeftijden:

Verhuur van materiaal (surfboard en wetsuit) + een eventuele spoedcursus (voor volwassenen)

 

SPECIAL:

 

SEIZOENSPAS VOOR SCHOOLKINDEREN TOT 18 JAAR

Ben jij een echte beach bum? Kom dan gezellig het hele seizoen bij ons surfen! Onbeperkt materiaal huren voor het hele seizoen, onwijs veel gezelligheid en eindigen als een surf pro 😉

Voorwaarden: Je bent een gevorderde surfer of je hebt minimaal 3 lessen bij ons gehad.

 

KINDERFEESTEN

Feestje vieren? Dat kan bij ons!

Ben jij jarig geweest maar heb je het niet kunnen vieren? Wat een teleurstelling moet dat geweest zijn voor je! Daarom bieden wij een leuke special aan voor de kinderen (t/m 12 jaar) die in maart of april jarig zijn geweest. De jarige job mag gratis komen surfen! 

Voorwaarden: Minimaal 6 personen, 15 euro per persoon.

Ben je boven de 12 jaar en wil je ook een feestje geven? Neem dan even contact met ons op en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

 

Bijzonderheden

  Vanaf 10 mei is de surfschool weer geopend!

  Iedereen is welkom voor verhuur van surfmaterialen, zoals wetsuits, surfboard, SUP-boards en bodyboards.

  Surflessen zijn mogelijk tot 18 jaar.

  Graag je les vooraf reserveren.

  Betalingen graag met pin.

  Maximaal 1 persoon per keer aan de balie.

 Gezond verstand gebruiken staat voorop!

 Houd je aan de hygiënevoorschriften.

Blijf thuis bij de volgende (ook milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Of wanneer een gezinslid deze klachten heeft. 

  Personen boven de 12 jaar, houd minimaal 1.5 meter afstand. Ook in het water.

 Je wordt vriendelijk verzocht om niet eerder dan 10 minuten van tevoren te komen en na het surfen direct naar huis te gaan.

 Advies om badkleding alvast aan te hebben en thuis te douchen, aangezien er geen gebruik gemaakt kan worden van de kleedhokjes.

 De groepen worden verdeeld in groepen van kinderen tot en met 12 jaar en groepen jeugd van 13 t/m 18 jaar. Deze leeftijdsgroepen worden niet samengevoegd. Tenzij je uit één huishouden komt.

De wetsuits worden door de gebruiker zelf gereinigd in speciale zeep en opgehangen in de buitenlucht. Wij wassen hem daarna nogmaals.

Iedere sporter krijgt gedurende de les hetzelfde materiaal en er wordt geen materiaal gedeeld tijdens een les.

 Aan ouders wordt gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Gelieve ouders thuis te laten wanneer mogelijk. Het is niet mogelijk om in de surfschool te wachten.

 Waar noodzakelijk is het mogelijk dat 1 ouder kosteloos en inclusief materiaal het water in kan om zijn of haar kind te ondersteunen.

Mochten er vragen zijn, dan is er een corona verantwoordelijke aanwezig.

DE PRIJZEN:

By Surfschool High5 Blog 0 Comments

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *