0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Stand Up Paddling

Wat is SUP of Stand Up Paddling?

SUP staat voor Stand-up Paddling of peddelsurfen en hierbij sta je op een groot surfboard met een peddel in je hand en peddel je je vooruit op het water.

Het is het makkelijkst op een vlak wateroppervlak, maar voor de ervaren peddelsurfer is het ook mogelijk om op een SUP te surfen.

Probeer het eens uit!

Heb ik een les nodig?

De basis van Stand-up Paddling zijn vrij gemakkelijk om te leren. We geven je een snelle maar informatieve introductie en dan ben je klaar om het zelf uit te proberen.

SUP PRIJZEN

SUP VERHUUR €15/UUR

SUP board + peddel

WETSUIT VERHUUR €5/uur

Een wetsuit voor de hele dag is €15

SUPPING HELE DAG €59

SUP until you DROP! Een hele dag SUP. Onze openingstijden zijn 10:00 - 18:00 De openingstijden kunnen echter veranderen vanwege de weersomstandigheden. Neem op de dag van je les contact met ons.By Surfschool High5

Stand Up Paddling

Was ist SUP / Stand Up Paddling?

Beim Stand Up Paddling oder in kurz SUP, steht man auf einem "großen Surfbrett" mit einem Paddel in der Hand und bewegt sich auf diese Weise auf dem Wasser vorwärts. Es ist am einfachsten auf einer flachen Wasseroberfläche, aber für erfahrene SUPer ist es auch möglich, Wellen auf einem SUP zu surfen. Versuche es doch mal.

Benötige Ich einen Kurs?

Die Grundlagen des Stand Up Paddling sind recht einfach zu lernen. Wir geben dir eine kurze aber informative Einleitung, danach bist du bereit um es einfach mal auszuprobieren.

SUP PREISE

SUP Verleih €15/ Stunde

SUP Board + Paddel

Verleih Neoprenanzug €5 / Stunde

Für einen kompletten Tag kostet der Anzug €15

Angebot 1 TAG SUPPING €59

SUP until you DROP! Den ganzen Tag SUP In den Öffnungszeiten 10:00 - 18:00 UhrBy Surfschool High5